KLUBOVÝ MIKULÁŠ

Dieťa si a na dieťa sa obrátiš…dovolím si parafrázovať biblický výrok  (Gn 3, 19). Veru tak, nás starších radi prirovnávajú k deťom, nuž prečo to nevyužiť v náš prospech. Tak ako deti aj my radi dostávame darčeky a vie o tom dokonca aj Mikuláš.

Nabalený ako sa patrí (veď nás bolo skoro 80), cestami-necestami, zavítal do nášho KDDC v piatok popoludní spolu s anjelom, tiež už v rokoch, zdá sa, že ani v nebíčku sa s nimi nemaznajú :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aby ste si nemysleli, že darčeky boli len tak, pre pekné šediny, či vrásky. Milý Mikuláš si vyhliadol pár obetí, ktoré museli zaspievať, či zarecitovať a až potom roztvoril svoju nošu. Ešteže nemal so sebou čerta.

Neveríte? Kuk ho sem!

Pre Mikuláša, ale aj ostatných hostí pripravili členovia výboru KDDC celkom bohaté občerstvenie. Každému sa ušlo niečo na roztiahnutie ciev, uhasenie smädu aj hladu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Aby bolo všetko načas pripravené, bolo treba prísť už o jedenástej. Každý priložil ruku k dielu, chlapi ponosili stoly a lavice a neskôr pomohli aj s varením čaju. Žienky upravili stoly, navarili čaj, pochystali poháre a aj ich naplnili. No a deň pred tým nakúpili a pobalili darčeky, aby Mikuláš všetko stihol.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Posedeli, popapkali, popili sme, ale najdôležitejšie je, že aj porozprávali, zabavili sa a najmä sme sa stretli.

FOTOGALÉRIA

Pridaj komentár